AVANTAJE

Dupa o zi grea la lucru, tot ce vrei sa faci este sa te grabesti acasa si sa te relaxezi pe canapea singur sau impreuna cu cei dragi. In Uranus Plaza fii sigur ca vei atinge un nivel de confort deosebit.

Accesul facil la magazinele din cadrul spatiului comercial al Uranus Plaza, proximitatea fata de centrul orasului, de supermarketul Billa, de parcul Padurice si de Stadionul "Dan Paltinisanu" iti va permite sa economisesti timp pe care il poti petrece relaxandu-te acasa.

Parcarea subterana te scuteste de stresul zilnic de a gasi un loc de parcare si iti ofera siguranta prin sistemul de securitate interfon.

Mai mult, in caz ca ai propria ta afacere, poti inchiria un birou in ansamblul Uranus Plaza si prin aceasta sa economisesti foarte mult timp ajungand la lucru doar cu ajutorul liftului.

Uranus Plaza iti va schimba stilul de viata odata cu stilul caminului. Imprejurimile care faciliteaza recreerea cum ar fi parcul si stadionul, te vor inspira sa incepi o viata sanatoasa si activa impreuna cu cei dragi. Ambianta calduroasa, designul viu si modern, zona linistita, vecinatatea, creaza o zona de socializare si interactiune intre locatari. In cele din urma trebuie sa scoatem in evidenta ca stilul unic urban precum si finisarile de calitate deosebita a Uranus Plaza produc un sentiment de mandrie pentru cei care fac parte din aceasta comunitate.

CAUTA

Utilizati filtrele pentru a gasi apartamentul dorit.

Selectie corp cladire

Selectie camere